Over Bluebot

Bluebot is een merk dat een aantal jaar geleden op de markt is verschenen. Dit merk wordt vaak in combinatie met Blaupunkt robotstofzuigers verkocht. Zo heb je bijvoorbeeld de Blaupunkt Bluebot XTREME of XBOOST. Het merk heeft nu zelf een eigen robotstofzuiger op de markt gezet. Dit is de EZ1.

Een Bluebot robotstofzuiger

Bluebot robotstofzuigers zijn gemakkelijk te bedienen en staan bekend om hun simpliciteit. De Bleubot EZ1 is hier een perfect voorbeeld van. Dit budget model heeft een degelijke stofzuiger en een dweildoek die hij nat maakt als dweil. Een model zonder veel poespas, maar zijn werk perfect uitvoert. Een fris en zuiver huis zonder gekke fratsen

Voordelen van een Bluebot robotstofzuiger?

  • Krachtige zuigmotoren: Blaupunkt robotstofzuigers zijn uitgerust met krachtige zuigmotoren die in staat zijn om vuil, stof en huisdierenharen op te zuigen.
  • Slimme navigatietechnologie: Deze robots maken gebruik van slimme navigatietechnologie om efficiënt door je huis te bewegen en obstakels te vermijden, waardoor schade aan meubels en plinten wordt voorkomen.
  • Dweilfunctie: Sommige modellen zoals de COMFORT Plus, XTREME en XBOOST kunnen niet alleen stofzuigen maar ook dweilen, wat zorgt voor een complete automatische schoonmaak.
  • Gebruiksvriendelijk: Blaupunkt robotstofzuigers zijn eenvoudig te bedienen via een app, waardoor je geen extra tijd hoeft te besteden aan het schoonmaken van je huis.
  • Gemakkelijk te onderhouden: Deze robots zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, met verwijderbare stofbakken en borstels die kunnen worden gereinigd en indien nodig vervangen.
  • Klantenservice: Blaupunkt biedt klantenservice voor het geval je problemen hebt met je robotstofzuiger, en ze staan bekend om hun gerichte en snelle probleemoplossing.