Hoe is de Eufy robotstofzuiger ontstaan?

Eufy is een innovatief bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling en productie van slimme huisproducten. Het bedrijf werd opgericht in 2016 en heeft zijn hoofdkantoor in Bellevue, Washington, in de Verenigde Staten. Eufy is een onderdeel van Anker Innovations, een toonaangevend merk op het gebied van consumentenelektronica in Amerika. Eufy heeft een breed assortiment aan slimme producten, zoals beveiligingscamera’s, deurbellen en robotstofzuigers. Hun robotstofzuigers zijn vooral populair vanwege slimme functies zoals de Eufy robovac Dweilfunctie , gezichtsherkenning, bewegingsdetectie en nachtzicht. Dit maakt de stofzuigers niet alleen handig, maar ook veilig.

Welke voordelen komen er uit de Eufy review?

  • Geluidsniveau - De Eufy robotstofzuiger is stiller dan een normale stofzuiger. Je kunt gemakkelijk in dezelfde kamer zijn als de robotstofzuiger zonder er last van te hebben.
  • Veelzijdigheid - De Eufy robotstofzuiger kan gebruikt worden op verschillende soorten vloeren, zoals houten vloeren, tegelvloeren en tapijten. Sommige modellen zijn ook om dierenharen op te zuigen. De Eufy robot is handig omdat ze zich kunnen aanpassen aan verschillende oppervlakken en maken goed schoon. Zo kan je huis netjes blijven, ongeacht wat voor vloeren je hebt.
  • Slimme functies - Sommige modellen van de Eufy robotstofzuigers hebben slimme functies zoals spraakbesturing via Google Assistant of Alexa en een App waarmee je de Eufy robot kunt bedienen vanaf jouw smartphone.
  • BoostIQ technologie - De Eufy robotstofzuiger beschikt over de BoostIQ technologie die ervoor zorgt dat deze slimme Eufy robotstofzuiger extra zuigkracht krijgen om bijna elk oppervlak schoon te krijgen. Wanneer de stofzuiger bijvoorbeeld een tapijt detecteert zal de BoostIQ-technologie de Pa/Zuigkracht verhogen om dieper in het tapijt te reinigen en meer vuil en stof op te nemen.
  • Efficiëntie - De Eufy robotstofzuiger werkt slim en efficiënt. De robot heeft speciale sensoren en een slim Navigatiesysteem waarmee hij obstakels kan ontwijken en goed kan schoonmaken.
  • Hoogte - Robotostofzuigers van Eufy zijn in het algemeen allemaal rond de 7 centimeter hoog. Wat als voordeel heeft dat het zonder moeite onder de meeste meubels door kan. De Eufy robotstofzuiger maakt dus ook schoon onder je banken en kasten.