Over Neato Robot

Neato helpt het dagelijks leven van de consument te verbeteren door middel van robotica. Het bedrijf Neato Robotics ontwerpt producten van hoge kwaliteit waar de klanten van zullen houden. Neato Robotics is een merk dat werd opgericht door drie oud-studenten van Stanford. Neato Robotics produceert robot-gebaseerde huishoudelijke apparaten en begon met productie van hun eerste product in 2010, een robotstofzuiger.

Wat zijn de voordelen van een Neato robotstofzuiger?

  • D-vorm ontwerp - De vormgeving van een Neato robotstofzuiger lijkt op een D-vorm. De Neato robot heeft aan de voorkant een vierkante hoek, deze D-vorm leidt tot betere schoonmaak prestaties in hoeken en langs de randen van de muur.
  • HEPA-filter - De Neato robotstofzuiger heeft een HEPA-filter en dit staat voor High Efficiency Particulate Air. Dit zijn filters die meer dan 99,9% van de deeltjes van de uitgeblazen lucht filtert zodat schadelijke deeltjes niet meer in de lucht terechtkomen.
  • Laser Smart technologie met Lidar navigatie - Sommige modellen van Neato maken gebruik van dit navigatiesysteem en hier wordt er in plaats van camera’s gebruik gemaakt van een Lasertechnologie om je huis nauwkeurig te scannen en in kaart te brengen. Het respecteert je privacy doordat er geen camera’s of microfoons verbonden zijn.
  • Neato app - Met de App van Neato kun je gemakkelijk de schoonmaakfuncties van je Neato robotstofzuiger naar wens aanpassen. Zo kun je onder andere no-go-zones instellen, de gemaakte kaart bewerken en de huidige locatie van je Neato robotstofzuiger vinden.
  • Gemakkelijk te onderhouden - Neato robotstofzuigers zijn gemakkelijk te onderhouden en te reinigen. De stofbak is gemakkelijk te verwijderen en is snel geleegd, en het filter kan worden vervangen indien nodig.