Hoe is de Roborock robotstofzuiger ontstaan?

Roborock is een bedrijf dat is opgericht in juli 2014 en gespecialiseerd is in onderzoek, ontwikkeling en productie van slimme huishoudelijke apparaten, zoals robotstofzuigers. Hun missie is om de slimme technologieën van tegenwoordig naar hun eigen bedrijf te brengen en het leven van de consument makkelijker te maken. Sinds 2019 is Roborock onderdeel geworden van Xiaomi, een van de grootste elektronicabedrijven ter wereld. Hun robotstofzuiger en dweilrobots hebben afgelopen jaren een enorme vooruitgang geboekt.

Wat is de beste Roborock robotstofzuiger?

Roborock is in verhouding een relatief nieuwe naam op de robotstofzuigermarkt. In tegenstelling tot iRobot, die al een hele lange periode op de markt is. Er bestaan inmiddels al een hele hoop robotstofzuigers van Xiaomi, die allemaal Roborocks worden genoemd. Zo zijn er duurdere modellen zoals de S7 en S6. Ook kun je goedkopere modellen tegenkomen zoals de E5 of E4.

Welke voordelen komen er uit de Roborock Review?

  • Veelzijdigheid - Uit de Roborock review komt naar voren dat de beste Roborock robotstofzuigers op verschillende oppervlakken kunnen schoonmaken, zoals harde vloeren, tapijten en matten. De robots zijn in staat om te stofzuigen, dweilen en zelfs het reinigen van uw luchtkwaliteit door middel van de HEPA-filter.
  • Goede batterijduur - Uit de Roborock review komt naar voren dat Roborock robotstofzuiger een lange batterijduur heeft, wat betekent dat ze een groot gebied kunnen schoonmaken voordat ze opnieuw opgeladen moeten worden.
  • Geluidsarm - Uit de Roborock review komt naar voren dat de robotstofzuigers van Roborock relatief stil zijn in vergelijking met normale stofzuigers. Dit maakt het ideaal voor het schoonmaken voor als je slaapt of aan het werk bent.
  • Hoge zuigkracht - Uit de Roborock review komt naar voren dat de robots van Roborock een krachtige afzuiging Pa/Zuigkracht hebben die effectief stof, vuil, haren en ander vuil kan opzuigen. Het resultaat van deze zuigkracht is dat je huis netjes wordt schoongemaakt en door middel van de krachtige afzuiging ook de moeilijk bereikbare plekken worden schoongemaakt .
  • Slimme functies - Uit de Roborock review komt naar voren dat de Roborock robotstofzuigers beschikken over slimme technologieën zoals de Roborock Dweilfunctie en LIDAR-sensoren, waarmee de Roborock robotstofzuiger de hele kamer in kaart kan brengen en de beste schoonmaakroute plant.