Hoe is de Rowenta robotstofzuiger ontstaan?

Rowenta is een Frans bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van huishoudelijke apparaten. Het bedrijf werd opgericht in 1909 en staat bekend om hun topkwaliteit producten. Bij Rowenta maken ze van alles, zoals robotstofzuigers, strijkijzers, haardrogers en ventilatoren. Ze zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om hun producten te verbeteren met behulp van de nieuwste technologieën. Rowenta is ook onderdeel van de SEB-groep, een groot bedrijf dat wereldwijd huishoudelijke apparatuur produceert. Als je een Rowenta beste koop wilt is het van belang om je te verdiepen in de specificaties van de robot, wanneer het aan je eisen voldoet zal de Rowenta beste koop zeker in de smaak vallen.

Wat zijn de voordelen van een robotstofzuiger Rowenta?

  • Geschikt voor dierenharen - Bij het kopen van een Rowenta robotstofzuiger is het belangrijk om te kijken of deze geschikt is voor dierenharen. De robotstofzuiger Rowenta heeft een speciale dierenharenborstel. Deze borstel zorgt ervoor dat de dierenharen eenvoudig worden opgezogen, ook op tapijten. Daarnaast is de borstel ook speciaal ontwikkeld zodat de lange haren er niet verstrengeld raken.
  • Lage robotstofzuigers - Een robotstofzuiger Rowenta is over het algemeen laag, de Rowenta robotstofzuiger kan vaak onder de meeste meubels zuigen. De hoogte van de Rowenta robotstofzuiger verschilt echter wel per model, zo ligt de range tussen de 6 en 10 cm.
  • Tijdsbesparing - Een Rowenta robotstofzuiger kan automatisch schoonmaken terwijl je weg bent, wat betekent dat je tijd en energie bespaart die anders aan handmatig stofzuigen zou besteden.
  • Prijscategorie - Een Rowenta robotstofzuiger is verkrijgbaar in meerdere prijscategorieën. Dit wil zeggen dat je als consument altijd wel een model kunt vinden dat binnen jouw budget valt.
  • Veelzijdigheid - De robotstofzuiger Rowenta zijn geschikt voor verschillende soorten vloeren, hierbij kan je denken aan harde vloeren en tapijt. Sommige modellen van Rowenta hebben ook een borstel die speciaal is gemaakt voor het verwijderen van dierenharen.