Robotstofzuiger vergelijken

 
 
Product informatie
Blaupunkt Bluebot XBOOST

Blaupunkt Bluebot XBOOST bpk vcbb1xb

blaupunkt bluebot xtreme

Blaupunkt Bluebot XTREME

Prijs - -
Accu/batterij technologie Li-ion Li-ion
Batterijduur 120 min 240 min
Geluidsniveau 60 dB 65 dB
Oplaadtijd 5 uur 6 uur
Zuigkracht 1800 Pa 3000 Pa
Afzuigstation Nee Nee
Besturen via app Ja Ja
Dweilfunctie Ja Ja
Geschikt voor dierenharen Ja Ja
Hepa-filter Hepa-filter 11 Hepa-filter 12
Hoogte 8 cm 10 cm
Navigatie Gyro navigatie Laser navigatie
Schoonmaak oppervlak in m² 150 m² 200 m²
Stofreservoir 300 ml 600 ml

Vergelijkingspagina

Hier vergelijken we enkele van de belangrijkste robotstofzuigers op de markt. Deze vergelijking zal de belangrijkste kenmerken en functies van de verschillende modellen duidelijk op een rij zetten om je een duidelijk beeld te geven. Of je nou op zoek bent naar een krachtige en geavanceerde robotstofzuiger of een betaalbare optie, wij helpen jou met het vinden van de beste optie.

Belangrijke kenmerken om in gedachten te houden bij het kiezen van een robotstofzuiger

  • Zuigkracht - Een krachtige zuigkracht is belangrijk voor een effectieve reiniging van je vloeren. Sommige robotstofzuigers hebben een borstelsysteem om vuil en stof op te vangen en kunnen zonder problemen tussen verschillende vloeroppervlakken bewegen.
  • Grootte en hoogte - Een robotstofzuiger moet gemakkelijk onder meubels kunnen komen en in krappe ruimtes kunnen manoeuvreren. Het ontwerp en de grootte van de robotstofzuiger spelen hierbij een belangrijke rol. Kies een model dat past bij de grootte en vorm van jouw omgeving.
  • Navigatietechnologie - De navigatietechnologie van een robotstofzuiger kan een groot verschil maken in de efficiëntie van het schoonmaakproces. Lasernavigatie en slimme navigatie technologie helpen de robotstofzuiger om door je huis te bewegen en om objecten heen te navigeren.
  • Geluidsniveau - Als je de robotstofzuiger wilt laten werken terwijl je thuis bent, is het belangrijk om rekening te houden met het geluidsniveau. Sommige modellen zijn stiller dan andere, dus kies er een die past bij je persoonlijke voorkeur.
  • Batterijduur - De batterijduur van een robotstofzuiger kan variëren van model tot model. Een langere batterijduur kan handig zijn als je een groot huis hebt, terwijl een kortere batterijduur voldoende is voor kleinere ruimtes.
  • App-connectiviteit - Sommige robotstofzuigers hebben de mogelijkheid om te worden bediend via een app op je telefoon. Dit kan erg handig zijn als je de robotstofzuiger vanaf een afstand wilt kunnen bedienen of als je de reinigingsgeschiedenis wilt kunnen bijhouden.